Maten -
Här lagar vi, med kärlek, äkta mat från grunden på färska råvaror – från jord till bord. Vi serverar nordisk mat med influenser från hela världen. Vi väljer råvaror med omsorg, företrädesvis de bästa svenska råvarorna i säsong kompletterat med specialiteter från hela världen. I första hand väljer vi närodlat och ekologiskt.
Menykortet ändras i takt med säsong och humör i köket, alltid med kvalitet i fokus.
Välkommen till bords.

Söndags brunch - 11.30-14 Pris 195 :- Barn 0-3 år gratis 4-12  år 95 :-

Vi fortsätter med brunch på söndagar 11.30-15 (sista bordsbokning 14) önskar du komma är du välkommen att boka ditt bord på 0730-516241 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lunchmeny

Gäller lördag vecka 45

Toast skagen   

Handskalade räkor – tångcaviar – pepparrot

115 :-

Bakad torskrygg

Citronstuvad spetskål – kulpotatis – smörsås

149 :-

Helstekt rödspätta

Kapris – rödbeta – skirat smör

159 :-

Klassisk wienerschnitzel

Stekt potatis – kapris – citron

169:-

Nötbogfilé

Jordärtskockspuré – portvinssås - svamp

175 :-

Á la carte Meny

Gäller söndag vecka 45

Lördagskväll är gåsmiddagen fullbokad

Fars dag

Brunch 11.30 – 15 ( sista bordsbokning 14)

225:- Barn 0-3 gratis 4-12 110:-

3-rätters farsdagmeny 13 – 19 ( köket stänger 19)

350:-

Förrätt

Hälleflundra

Fermenterad svart vitlök – färska örter – rågchips

Huvudrätt

Örtgrillad hjortytterfile

Madeirasås  - höstsvamp – potatiskaka

 

Dessert

Gateau Marcel

Halloncoulis – färska bär


Vi dukar upp lite extra läckerheter då den är lite dyrare än en vanlig söndagsbrunch 

Kontakt

Öppettider

Köket stänger 21
Måndag:  Stängt 
Tisdag:  Stängt 
Onsdag:  Stängt 
Torsdag:  Stängt 
Fredag:  17.30-22.00
Lördag:  Lunch 12-15.00
Kväll   17.30-22
Söndag:  Lunch 12-15.00 
Kväll   17.30-20

Välkommen att

- boka konferens
- hyra hela stället för fest
- hyra in dig för en kurs du tänker hålla
Hör av dig om du har frågor.

Hitta oss - Karta