Maten -
Här lagar vi, med kärlek, äkta mat från grunden på färska råvaror – från jord till bord. Vi serverar nordisk mat med influenser från hela världen. Vi väljer råvaror med omsorg, företrädesvis de bästa svenska råvarorna i säsong kompletterat med specialiteter från hela världen.
I första hand väljer vi närodlat och ekologiskt.
Menykortet ändras i takt med säsong och humör i köket, alltid med kvalitet i fokus.
Välkommen till bords.

Lunchmeny

Gäller lördag och söndag vecka 38

Lunchmeny

Stekt sill

Rårörda lingon – mos – brynt smör

115 :-

 

Raggmunk

Stekt fläsk – äpplekompott – rårörda lingon

115 :-

 

Fläskfilé

Lök – champinjon - dragon

149 :-

 

Högrevsburgare

Chilimajo – salsa - pommes

165 :-

 

Rådjursgryta

Potatismos – svamp - morot

175 :-

 

Helstekt rödtunga

Dillslungad potatis – rödbeta – kapris

185 :-

Kvällsmeny

Gäller torsdag, fredag, lördag och söndag vecka 38.

Kvällsmeny

Förrätter

 

Vitlöksbröd

Salsa – aioli

50 :-

 

Halstrad pilgrimsmussla

Morot – ingefära – avokado

125 :-

 

Råraka

Löjrom – syrad grädde - lök

130 :-

 

Huvudrätter

 

Högrevsburgare

Chilimajo – salsa – pommes

165 :-

 

Rådjursgryta   

Potatismos – svamp – morot

175 :-

 

Ankbröst

Rotfruktsterrin – hallonbalsamicosås – enokisvamp

185 :-

 

 

Helstekt rödtunga

Dillslungad potatis – rödbeta – kapris

185 :-

 

 Marmorerad ryggbiff

Potatisfondant – portvinssås – kastanjer

235 :-

 

Dessert

 

3 * tryffel från Wahlgrens bageri i Blentarp

39 :-

 

Havtornssorbet

Rostad vit choklad – granola – harsyra

75 :-

 

3 * ostar  

Fikonmarmelad – fröknäcke – syltade valnötter

100 :-

 

Kontakt

Öppettider

Köket stänger 21
Måndag:  Stängt 
Tisdag:  Stängt 
Onsdag:  Stängt 
Torsdag:  17.30-22.00 
Fredag:  17.30-22.00
Lördag:  Lunch 12-15.00
Kväll   17.30-22
Söndag:  Lunch 12-15.00 
Kväll   17.30-22

Välkommen att

- boka konferens
- hyra hela stället för fest
- hyra in dig för en kurs du tänker hålla
Hör av dig om du har frågor.

Hitta oss - Karta